11_3

Ditubuhkan pada tahun 1996, Deli disenaraikan sebagai Top 10 Jenama di China dengan lebih daripada 800+ kedai Francais di seluruh negara.

Produk utama kami ialah Pintu Pancuran, Enclosures pancuran mandian dan aksesori bilik mandi termasuk semua perkakasan & profil keluli tahan karat yang 100% dihasilkan di rumah.

Kami telah memperolehi dengan 35 Reka Bentuk Paten dan Deli-RA3 telah memenangi anugerah Rekaan IF Jerman 2019.

Kami telah lulus kualiti yang disahkan dengan ISO9001: 2000,

Produk kami mematuhi Standard EN14428 untuk Pasaran Eropah dan SGCCC / ANSI untuk Pasaran Amerika Utara.

Kami berkhidmat untuk projek Hotel mewah dan mewah.

26

Di Deli, kami bergantung pada teknologi terkini untuk menawarkan produk berkualiti tinggi. Kami bangga dengan tiga tiang syarikat ini:


Kualiti

Kami komited untuk menyediakan standard kualiti yang terbaik, Semua produk kandang mandi kami bermula dari bahan mentah hingga produk jadi melalui pelbagai ujian yang termasuk Ujian kemurnian perkakasan Hardware, ujian Kaca Tempered, Pengujian kapasiti pemuatan Hinge, ujian kebocoran air, Semua perkakasan kami telah lulus ujian untuk CASS 48 jam untuk resin chemcial kuat. Oleh itu untuk menyediakan produk dengan prestasi yang unggul dan kualiti yang terakhir.
Kami menawarkan waranti 3-tahun untuk kandang mandi kami.


Reka bentuk

Bekerja dengan studio reka bentuk Phoneix Design Studio yang paling terkenal di Eropah, Kami memperolehi anugerah Jenama Inovasi Jerman dan IF Design pada tahun 2019.

Koleksi kami yang direka dengan pelbagai indah dengan mudah menyesuaikan diri dengan bilik mandi tradisional dan kontemporari. Produk baru kami dan perkakasan baru yang dengan cepat menjadi penanda aras bagi industri.


Perkhidmatan

Kami menyediakan perkhidmatan selepas jualan yang tiada tandingan dalam industri. Kami mempunyai pasukan yang berdedikasi di dalam rumah untuk menawarkan sokongan dan mengendalikan kesemua isu jualan selepas jualan.

Kami menawarkan unit pintu pancuran disesuaikan untuk mencipta bilik mandi impian anda.