Teknologi Dipatenkan Deli

- Oct 13, 2020-

一、Engsel anti-jatuh

Engsel Ketepatan Deli menambah peranti tenon dan tenon ke struktur penguncian kaca. Semasa pemasangan, pintu alih boleh diselaraskan, ke bawah, kiri, dan kanan. Selepas pemasangan, ia boleh menyedari fungsi mengunci diri untuk membetulkan kaca di kedudukan awal, berkesan mencegah keselamatan dan menggunakan bahaya yang disebabkan oleh kaca jatuh.

image

二、 Teknologi dinding bersama

Pelarasan sudut putaran disedari melalui pemasangan profil separa bulat dan profil separa arka, yang menyelesaikan masalah penyesuaian tidak standard pada mana-mana sudut antara bilik mandi dan dinding; melalui jurang antara lubang elliptik bahan dinding dan skru, pelarasan kiri dan kanan direalisasikan, dan dinding diperbetulkan kesilapan Menegak, berkesan mengurangkan kadar letupan diri kaca; laraskan jarak profil teleskopik dengan melaraskan kacang untuk menarik semula.

image

三、Teknologi roda imbangan

Reka bentuk roda imbangan jenis aci berputar digunakan pada kerusi roda pulley trek arka. Pelarasan segerak dan automatik melengkapkan pergerakan pintu alih dari trek arka ke landasan lurus. Ini membolehkan penyesuaian bilik pancuran mandian arka dan memperluaskan ruang pancuran mandian estetika.

image

四、 Teknologi trek bukti-bukti

Reka bentuk penahan habuk yang dipatenkan rel bawah berkesan menghalang rambut, habuk dan kotoran lain daripada memasuki trek, dengan berkesan mengekalkan sanitasi trek, memastikan gelongsor licin dan tenang pintu alih; dan memanjangkan hayat pulley dan trek, dan menggunakannya dengan selamat; pada masa yang sama, perisai habuk bertentangan dengan trek dan pulley Play untuk menyembunyikan kiri dan kanan, sangat cantik.

image


五、Backwater· Yayasan Batu Gred

Struktur penurunan rendah tinggi asas batu bergred (HB), berbanding dengan asas batu rata tradisional (pangkalan batu B), apabila air mengalir ke kawasan pancuran mandian secara semulajadi, reka bentuk air belakang mengarahkan air di pintu alih ke dalam pancuran mandian dalam masa nyata Di dalam bilik, pemisahan kering dan basah semasa mandi.

image

六、Teknologi pelarasan terbina dalam

Struktur utama pengapit dinding mempunyai pelarasan teras terbina dalam. Melalui hubungan kedudukan dengan ruang maya di dalam badan utama, kesilapan dalam pembinaan dinding diberi pampasan, dan kaca tidak terjejas oleh torsi, yang berkesan mengurangkan kadar letupan spontan kaca, yang selamat, boleh dipercayai dan cantik.

image

七、Kunci keselamatan anti-derailment

Kunci keselamatan yang menonjol dengan berkesan mengelakkan bahaya tersembunyi derailment yang disebabkan oleh menolak dan menarik yang tidak normal; putaran lengan eksentrik menyedari pelarasan atas dan ke bawah kedudukan lubang, supaya pintu alih secara semulajadi dipasang dan dimeterai, dan gigi antara lengan eksentrik dan kerusi roda dikunci untuk mencegah pergerakan anti-Panasonic jatuh pintu dengan berkesan.

image

八、Organ· Hinge

Reka bentuk engsel hinge hinge, lubang pembukaan kaca, mengelakkan galas beban pembukaan kaca engsel tradisional, berkesan melindungi prestasi mekanikal kaca, mengurangkan kadar letupan diri, dan menghalang pintu gelongsor daripada jatuh, selamat dan bebas bimbang; tidak kira sama ada ia dibuka di dalam atau di luar, engkau tidak terhalang, membolehkan organ Secara berterusan, dari atas ke bawah, jalur pelekat dimeterai dengan sempurna dan menitis-bukti.

image