Bilik Pancuran Deli, Berkualiti

- Oct 30, 2020-

一、Keluli tahan karat bilik mandi Deli semuanya 304 keluli tahan karat. Ciri-ciri utama bahan ini adalah kekerasan yang baik, daya tahan yang tinggi, bukan pengoksidaan, ketahanan kakisan yang baik, cantik dan bermutu tinggi, senang dijaga, dan jangka hayat yang panjang.


二、Setelah 48 jam ujian semburan garam asid asetik dipercepat tembaga (nilai PH antara 3.2-3.5), ia setara dengan persekitaran bilik mandi selama 20 tahun.


三、Walau bagaimanapun, banyak pengeluar bilik mandi memilih keluli tahan karat 2 siri dalam usaha memaksimumkan keuntungan dan harga yang berpatutan. Ia mempunyai ketahanan kakisan yang lemah dan mudah dioksidakan. Permukaan logam sentiasa berkarat, dan jangka hayatnya berkurang.


四、Terdapat juga banyak pengeluar di pasaran yang menggunakan aloi tembaga. Bahan ini terutama digunakan untuk engsel mandi, klip dinding, dan tiang dengan kekonduksian elektrik yang baik, kekonduksian terma, keplastikan dan ketahanan kakisan. Namun, kerana ciri-ciri material, kekerasannya rendah, dan mudah berkarat setelah lama terdedah.