Mengapa Pilih Bilik Pancuran Mandian Deli?

- Oct 29, 2020-

一、Tetanda pembekal kaca asal yang dipilih oleh Deli: Shenzhen CSG, Dongguan Xinyi, Fuzhou Fuyao, Shandong Jinjing:

Dalam pilihan kaca bilik mandi, untuk memastikan keselamatan apabila pengguna menggunakannya, kaca yang digoda sepenuhnya mesti digunakan dengan ketat. Terdapat juga banyak perbezaan dalam kaca tergoda. Perkara pertama yang menentukan kualiti kaca adalah peralatan, teknologi, proses, dan pengurusan kilang pemprosesan asal kaca.


二、Tempered:

Deli memilih kilang tempias terbaik di Guangdong (Jin Yaohua). Peralatan menggoda loji kesederhanaan ini menggunakan peralatan mengimport sepenuhnya, yang berkesan untuk memastikan suhu yang menggoda (kira-kira 695°) dan masa yang menggoda (12 minit) kaca Dalam julat suhu yang menggoda ini, standard kebangsaan (50MM *50MM≧40 bijirin) Syarikat Deli telah mencapai 60-80 bijirin, jauh melebihi piawaian kebangsaan. Lebih tinggi daripada suhu ini akan membawa kepada kekerasan dan kecerahan kaca yang tidak mencukupi, lebih rendah daripada suhu ini Akan membuat serpihan kaca tidak sekata, meninggalkan bahaya keselamatan.


三、Kaca filem bukti-letupan:

Semua produk Deli dikehendaki dirawat dengan filem letupan-bukti (kecuali untuk pelamin), dan diimport filem berlian berlian kekerasan tinggi 3H digunakan untuk memastikan bahawa kaca tidak akan percikan dan menyakiti orang selepas kaca dipecahkan; 2018.07.01 mengisytiharkan "National Shower Room Glass New Standard", Bilik pancuran mandian mesti menggunakan kaca filem bukti letupan atau kaca berlamin.


四、Kaca berlamin:

Kaca berlamin adalah kaca paling selamat di dunia. Ia kebanyakannya digunakan di lapangan terbang, pusat membeli-belah yang besar, hotel mewah dan tempat-tempat lain; kaca berlambut yang digunakan oleh Deli diperbuat daripada dua keping kaca tergoda yang dilekatkan melalui filem PVB yang diimport Jerman. Selepas sekeping kaca dipecahkan , Seluruh sekeping kaca masih boleh digunakan secara normal.