SIRI SD4 | PINTU PANCURAN MANDIAN GELONGSOR

Dengan keinginan yang indah untuk kehidupan yang ringan, dan mencari keseimbangan sempurna fungsi dan reka bentuk, siri SD4 menyentuh kehidupan dari perspektif yang bergaya, mencuci kita daripada kesibukan dan mengisi dengan rasa yang elegan.

Maklumat produk

一、SD4 mengamalkan bingkai ultra sempit untuk meningkatkan ketelusan keseluruhan, menjadikan ruang itu lebih ringkas, bergaya dan cantik. Struktur cerun kereta api bawah, dan reka bentuk 10° cenderung, berkesan meningkatkan lencongan perlahan rel sudut kanan tradisional, Ia tidak mudah untuk mengumpul air.


二、Penghenti tetap berkesan menghalang pulley daripada gelongsor secara berlebihan, dan kekuatan hubungan antara kaca penampan dan getah jenis gunung menjadikan gelongsor lebih stabil dan keselamatan lebih baik dijamin.


三、Bahagian gelongsor memastikan tiada offset pintu alih, Bahagian sokongan juga mempunyai fungsi kedudukan, Struktur sokongan bijak dibentuk oleh reka bentuk tersembunyi yang disembunyikan.

image

四、Struktur cerun rel bawah mengamalkan reka bentuk cenderung, yang meningkatkan lencongan perlahan rel sudut kanan tradisional, mempercepatkan lencongan air dan tidak mudah untuk mengumpul air.

image

五、Bahan sampingan jenis gunung dengan teras aluminium tertanam diterima pakai, untuk melambatkan kesan aliran air semasa mandi, mengurangkan kebocoran aliran air kandang pancuran mandian, dan menyediakan halangan kalis air untuk lebih ketenangan fikiran.

image

Hot Tags: sd4 siri | pintu pancuran mandian gelongsor, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, beli, pukal, diskaun, sebut harga

Siasatan

You Might Also Like