Siri SD5|PINTU PANDUAN SLIDING

Memasuki sudut harian dengan kaedah reka bentuk yang berperikemanusiaan, ringkas dan mudah, SD5 tidak hanya menghasilkan produk rumah tangga yang semula jadi dan selesa untuk pengguna, tetapi juga menyampaikan kehebatan gaya hidup yang indah. SD5, di bawah ketegaran, menyembunyikan hati yang memahami anda, The suis ringan dan tenang, dengan prestasi kalis air yang sangat baik, dan gelongsor yang lancar, Setiap perincian membuat anda merasa intim.

Maklumat produk

一、Penyumbat tetap dengan berkesan menghalang takal mendorong dan menarik secara berlebihan, dan kekuatan sentuhan antara kaca penyangga dan getah jenis gunung menjadikan penekanan dan penarik lebih stabil dan keselamatannya lebih terjamin.

image

image

二、SD5 mengadopsi sistem rel berbentuk i yang meniru rel kereta api bebas slag, digabungkan dengan takal berbentuk U-U, sehingga tanpa pengumpulan debu, tahan debu tanpa gegaran dan tanpa kedudukan maya, dan tolakan dan tarikan ultra-senyap dapat dicapai dengan rel gantung keluli tahan karat 304 yang diimport dan takal galas keluli tahan karat tertutup sepenuhnya.

image

三、Struktur baru pulley panjang juruterbang mencapai operasi roda 6 dan membentuk struktur empat sisi yang stabil. Ia bukan sahaja mempunyai daya tahan beban yang sangat kuat, tetapi juga mempunyai daya tarikan yang halus dan tahan lama tanpa ubah bentuk.

image

四、SD5 secara inovatif menggunakan struktur baru katrol juruterbang pesawat. Struktur ini terdiri daripada empat roda pesawat, tempat duduk roda ultra panjang dan dua roda lokomotif, yang sangat meningkatkan kelancaran push-pull dari ruang mandi.

image

五、Struktur cerun landasan bawah menggunakan reka bentuk condong 10 °, yang meningkatkan pengalihan perlahan landasan sudut kanan tradisional, mempercepat pengalihan air dan tidak mudah mengumpulkan air. Getah Zhongshan diperkenalkan secara kreatif, dengan penggelek di dalamnya, yang secara automatik dapat menyesuaikan ketegangan dan memastikan kelancaran dan senyap kaca di sepanjang rel.

image


Hot Tags: siri sd5|pintu pancuran gelangsar, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, beli, pukal, diskaun, sebut harga

Siasatan

You Might Also Like