Siri C9 | PINTU PANCURAN MANDIAN GELONGSOR STELL TAHAN KARAT

一、 bingkai keluli tahan karat dikelilingi dengan penggilap cermin 8K untuk lebih murah hati dan estetika ;penggunaan sambungan lancar dapat mencapai penampilan yang lebih baik. 二、 Sistem gelongsor tiga roda yang digabungkan dengan trek V berganda atas dan bawah Melalui ujian anti-keletihan untuk 300000 kali untuk ...

Maklumat produk

一、Reka bentuk bingkai keluli tahan karat dikelilingi dengan penggilap cermin 8K untuk lebih murah hati dan estetika ;penggunaan sambungan yang lancar dapat mencapai penampilan yang lebih baik.

image

二、 Sistem gelongsor roda tiga yang dihantar, digabungkan dengan trek V berganda atas dan bawah Melalui ujian anti-keletihan selama 300000 kali untuk ketahanan dan gelongsor licin, Kaca tidak pernah merosakkan dari trek.

image

三、Reka bentuk dwi kereta api dengan dibina dalam sistem pulley berganda yang boleh mempunyai prestasi gelongsor yang berpan dan lancar, juga menyediakan jaminan keselamatan terbaik untuk panel pintu.

image

四、Ergonomik & reka bentuk yang diperkemas untuk sentuhan selesa Ia mengamalkan bahan SUS304L teratas untuk menjaga permukaan bersinar kemasan cerah, ciri produk dengan kelembapan anti dan rintangan calar.

image

五、Tetabat 20 tahun pengalaman dalam menghasilkan jalur meterai penyusunan bersama yang lembut & keras untuk jangka hayat umur panjang. Jalur meterai pvc anti-penuaan lembut dan keras bersama-sama diserap ke dinding dengan sendi yang lancar, dan tidak akan jatuh selepas penggunaan lama untuk ketat air yang sempurna.

image


Hot Tags: c9 siri| pintu pancuran mandian gelongsor stainless stell, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, membeli, pukal, diskaun, sebut harga

Siasatan

You Might Also Like