SIRI SD2 | PINTU PANCURAN MANDIAN GELONGSOR

Konsep estetika bandar bertepatan dengan idea yang paling mudah. Cahaya kabur berkilau dicampur dengan cahaya yang hangat dan selesa, membangkitkan hati yang mendebarkan, yang merupakan pesona siri SD2.

Maklumat produk

一、SD2 mengamalkan reka bentuk kereta api bawah 10° cenderung, dengan air pulangan cepat, Elakkan pencemaran rel bawah, dan pastikan bilik mandi bersih dan segar, Buat orang berasa menyenangkan.


二、Rel bawah mengamalkan jenis baru getah Zhongshan boleh laras, dengan penggelek di dalamnya, yang secara automatik boleh menyesuaikan ketegangan dan memastikan kelancaran dan senyap operasi kaca di sepanjang rel.


三、Rel berbentuk V digabungkan dengan keluli tahan karat yang disertakan sepenuhnya pulley galas diterima pakai.  Kedua-dua titik rel seimbang berkuat kuasa, menggembirakan tanpa goyah, dan bahagian antijumpa dipasang, jadi tidak ada ketakutan derailment semasa pushpull yang tidak normal, yang menjamin keselamatan dalam semua aspek.

image

四、Bahan sampingan jenis gunung dengan teras aluminium tertanam diterima pakai, untuk melambatkan kesan aliran air semasa mandi, mengurangkan kebocoran aliran air kandang pancuran mandian, dan menyediakan halangan kalis air untuk lebih ketenangan fikiran.

image


Hot Tags: sd2 siri | pintu pancuran mandian gelongsor, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, beli, pukal, diskaun, sebut harga

Siasatan

You Might Also Like