SIRI SD3 | PINTU PANCURAN MANDIAN GELONGSOR

Meneroka misteri rumah dengan seni dan estetika antarabangsa, SD3 yang benar dan rasional, tanpa cantik warna, menunjukkan pemahaman DELIcate kehidupan mewah yang mudah dalam perspektif yang unik. SD3, di bawah estetika yang paling mudah, dakwaan pragmatisme tersembunyi. Prestasi kalis air yang sangat baik, Licin dan tenang menolak tarik,Selamat dan tahan lama, cantik dan praktikal.

Maklumat produk

一、Rel bawah mengamalkan jenis baru getah Zhongshan boleh laras, dengan penggelek di dalamnya, yang secara automatik boleh menyesuaikan ketegangan dan memastikan kelancaran dan senyap operasi kaca di sepanjang rel.

image

二、Rel bawah mengamalkan jenis baru getah Zhongshan boleh laras, dengan penggelek di dalamnya, yang secara automatik boleh menyesuaikan ketegangan dan memastikan kelancaran dan senyap operasi kaca di sepanjang rel.

image

三、Bahan sampingan jenis gunung dengan teras aluminium tertanam diterima pakai, untuk melambatkan kesan aliran air semasa mandi, mengurangkan kebocoran aliran air kandang pancuran mandian, dan menyediakan halangan kalis air untuk lebih mudah.

image


Hot Tags: sd3 siri | pintu pancuran mandian gelongsor, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, beli, pukal, diskaun, sebut harga

Siasatan

You Might Also Like