Siri SL3 | Pintu Gelongsor

Reka bentuk hubungan gear mendatar yang unik, Pintu membuka akaun ruang untuk lebih 60% daripada jumlah pembukaan pintu saiz 1200mm ruang mencapai 631mm, Pembukaan pintu gelongsor biasa ruang hanya kira-kira 540mm, Pengembangan maksimum, dan yang terbaik pilihan untuk ruang kecil.

Maklumat produk

一、Rel bawah mempunyai cerun 10°, dan kelajuan saliran air adalah 20% daripada rel bawah pesawat tradisional, jadi untuk memperbaiki masalah aliran belakang perlahan rel sudut kanan tradisional untuk saliran air yang mudah, Tanpa air dan tiada pembiakan.

image

二、Klip gantung rel teratas mempunyai reka bentuk dua lubang, dan kaca dengan lubang berganda boleh mengunci lebih kuat, Kaca tidak akan goncang semasa operasi push-tarik, Ini boleh menjaga kelancaran menolak dan menarik rasa tangan.

image

三、Rel mengangkat keluli tahan karat 304 menyokong sehingga 10 mm kaca tebal yang sukar dengan mudah.  Benar-benar disertakan pulley keluli tahan karat, struktur penghantaran gear mendatar tepat, gear rak berganda dengan roda panduan keluli tahan karat dan gear ketepatan mungkin menyedari selamat dan stabil, licin dan tenang menolak dan menarik.

image

四、Kita baik berbentuk anti-U asal dan reka bentuk kereta api pulley berbentuk I tidak mempunyai pengumpulan habuk dan tiada goyah, sementara itu, pintu gantung disediakan dengan reka bentuk antiderailment, yang menghapuskan jurang antara pintu dan rel atas untuk mengelakkan kemerosotan semasa proses push-pull, jadi untuk memastikan keselamatan anda.

image

五、Terlihat atas praktikal dan reka bentuk kereta api yang lebih rendah diterima pakai, dan rel bawah menggunakan pulley galas keluli tahan karat yang disertakan sepenuhnya, jadi rel atas dan bawah memastikan struktur yang lebih munasabah dan tolak dan tarik yang lebih stabil.

image

Hot Tags: sl3 siri | pintu gelongsor, China, pengeluar, pembekal, kilang, disesuaikan, borong, membeli, pukal, diskaun, sebut harga

Siasatan

You Might Also Like